Условни присъди получиха от Хасковския районен съд четиримата изнасилвачи на

...
Условни присъди получиха от Хасковския районен съд четиримата изнасилвачи на
Коментари Харесай

Скандално! Условни присъди за четирима цигани, изнасилили ученичка в Хасково

Условни присъди получиха от Хасковския областен съд четиримата изнасилвачи на ученичка в спортната площадка на ПМГ “Боян Петканчин ”. Али Али е наказан на отнемане от независимост за година и 7 месеца с 2 година изпитателен период. Бирджан Хасан получи 1 година с 2 година изпитателен период. Танер Феим бе наказан на 2 година и 4 месеца с 4 година изпитателен период, а Христо Христов получи 8 месеца, като и при него пандиза се отсрочва с 2 година изпитателен период, оповестява " Хасково Инфо ". Изнасилването е станало в два дни – на 26 юни и 2 юли предходната година денем.

Момчетата се признаха за отговорни в повдигнатите им обвинявания за обезчестяване и блудничество и по този начин делото продължи по съкратеното произвеждане и при закрити порти. Четиримата са заплашвали, били и снимали момичето, което тази година е абитуриентка от хасковската ФСГ “Атанас Буров”.
Обвиняемите са възпитаници в Спортното и Автото, а Танер прави дюнери в хасковска компания.

“Нямам думи”, промълви след прочитането на присъдите майката на изнасиленото момиче. Жертвата също показа за Haskovo.info, че е разочарована от дребните присъди на четиримата.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период пред Хасковския областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР