Условна присъда след опит за убийство. 16-годишният Даниал Берквейди, който

...
Условна присъда след опит за убийство. 16-годишният Даниал Берквейди, който
Коментари Харесай

Условна присъда за опит за убийство

Условна присъда след опит за ликвидиране. 16-годишният Даниал Берквейди, който доскоро повече от година наръга собствен съученик получи 2 години отнемане от независимост, само че условно. Инцидентът стана на 26 юли 2018 година след спор сред двете момчета. Малко след нападението във „ Facebook “ се появи клипче, на което Даниaл изяснява по какъв начин е намушкал жертвата.

" В учебно заведение постоянно има търкания сред децата, само че хората би трябвало да ги възпитават. Търканията бяха туширани в учебно заведение, само че Кристиян получи заплашително писмо от нападателя, даже да не е комуникирал с него ", сподели пред камерата на " Здравей, България " по " Нова телевизия " бащата на наръганото момче - Кристиян Димитров. Той добави, че синът му голям брой пострадвания - белези на врата, китката и корема.

По думите му Кристиян ще живее с психическа контузия за цялостен живот. " Не знаем дали това пострадване на панкреаса няма да има отражение за в бъдеще, а е едвам 17-годишен. От медиите разбираме за присъдата ", сподели още бащата на пострадалото момче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР