Условна присъда от една година и половина лишаване от свобода

...
Условна присъда от една година и половина лишаване от свобода
Коментари Харесай

Условна присъда за сводник, вербувал непълнолетни

Условна присъда от една година и половина отнемане от независимост с три години изпитателен период и санкция от 6 000 лв.. Това е наказването на 26-годишния Махмуд А. от бургаския квартал „ Победа “, принуждавал небогати девойки да проституират.

Присъда бе произнесена от Районния съд в града след реализирано съглашение сред отбраната на подсъдимия и прокуратурата.

Според обвиняването в продължение на осем месеца – от юни 20016 година до изобличаването му през февруари т.г. Махмуд е предложил на разнообразни клиенти половите услуги на две девойки. Девойките били от извънредно небогати фамилии.

Първа в клопката попаднала Ф.О. Сводникът работил по изпитана скица. Прелъстил момичето, заречен й дълга и пламенна обич, а след месец пуснал фотографията й в уебсайт за запознанства и бургаски седмичник, като под фрагмента на разголеното момиче написал цена за ексцентрични удоволствия.

Така по каналния ред възлюбената-вече продажница, приела върволяк от самци и погрешни съпрузи. Докато схемата била в разгара си, Махмуд завъртял главата и на нейна другарка.

Момичето нямало още навършени 16-години, когато приело в леглото си първия клиент. Последвали още. За добре свършената работа, сутеньорът обещавал и бонуси, оповестява burgasinfo.com.

Поточната линия секнала след намесата на Министерство на вътрешните работи.

Махмуд е арестуван, само че по-късно е пуснат против парична гаранция от 8 000 лв.. С решение на съда сумата ще му бъде открита, а възбраната да напуща страната – свалена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР