Условията за туризъм в Пампорово са отлични, температурата е 21

...
Условията за туризъм в Пампорово са отлични, температурата е 21
Коментари Харесай

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, температурата е 21 градуса

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, температурата е 21 градуса, осведомят от Туристическия център. Курортът е желано място за отмора и бягство от августовските жеги за български и задгранични туристи. Предложенията на хотелиерите за разхлаждане включват плувни басейни, направления за велосипедни и пешеходни преходи в планината, релакс в местността "Язовира ", екскурзии до пещери в Родопите.

Организираните от Туристическия център пешеходни турове са до върховете Снежанка, Мечи чал и Перелик, Смолянски езера, Широка лъка, Рожен, Хайдушки поляни и други Преходите са с обезпечени квалифицирани планински водачи. През целия летен сезон работи лифтът от Пампорово към Смолянските езера. В придвижване са и лифтовете Студенец - Снежанка и Студенец- Ски център 1.

От "Пампорово " АД регистрират растеж на туристи от началото на летния сезон, сравнявайки с предишното лято. Инвестирайки в програмата за конгресен туризъм и местата за спорт, забавление и отдих през летния сезон, курортът затвърждава позиции като целогодишна дестинация, разясняват от управлението на сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР