Условията на пандемия от коронавирус продължават в Испания, но това

...
Условията на пандемия от коронавирус продължават в Испания, но това
Коментари Харесай

Кралица без почивка: Летисия Ортис не се притеснява от белите си коси и продължава с обиколка в Испания

Условията на пандемия от ковид не престават в Испания, само че това все по-малко стопира отговорностите на кралското семейство.

Преди броени дни крал Фелипе Шести, кралица Летисия и техните дъщери Леонор и София участваха на фламенко шоу , с което мадридски спектакъл означи подновяването на активността си.

 кралица Летисия крал Фелипе Getty

Представлението съответства с шестата годишнина от короноването на краля, който дружно със останалите членове носеше маски по време на събитието . Летисия Ортис беше избрала плисирана пола в ярък колорит и обувки на платформа, а дъщерите ѝ носеха летни рокли и ниски обувки .

Испанската кралица беше оставила косата си свободно пусната, а посивелите коси, видяни от фотографите, явно не я тревожат . Тя нееднократно е споделяла, че не се тормози от тях, а в този момент Летисия демонстрира, че като доста други дами в изискванията на пандемия слага здравето и сигурността над суетата и използването на фризьорски услуги .

 кралица Летисия крал Фелипе Getty

Това не е първият път, в който испанската кралска двойка участва на събития по време на пандемия. Визитите на крал Фелипе и кралица Летисия бяха обновени още в края на април , като при съблюдаване на съответните защитни ограничения двамата посетиха незабавен център в Мадрид, а по-късно и пазар в столицата, културни и научни центрове, държавна организация и още институции.
Испанската кралска двойка по време на пандемия 40 фотоси  Испанската кралска двойка по време на пандемия  Испанската кралска двойка по време на пандемия  Испанската кралска двойка по време на пандемия  Испанската кралска двойка по време на пандемия
В сряда Фелипе и Летисия се насочиха на национална обиколка , като задачата е да обсъдят и поддържат туризма в Испания, който е измежду потърпевшите сфери на стопанската система в страната. Първа спирка за двойката бяха Канарските острови , а за визитата им кралицата заложи на сива флорална рокля и сандали на платформа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР