Условията на БСП, за да подкрепи съставяне на правителство с

...
Условията на БСП, за да подкрепи съставяне на правителство с
Коментари Харесай

С БСП ще се говори за подкрепа, ако бъдат приети политиките им

Условията на Българска социалистическа партия, с цел да поддържа сформиране на държавно управление с втория или третия мандат, е в програмата на проектокабинета да бъдат включени главните цели на соцпартията.

Това разяснява след отхвърлянето на първия мандат на ГЕРБ депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков.

" Ако получим покана, ще се отзовем, ще кажем нашите съществени политики, и в случай че те бъдат припознати от " Продължаваме промяната ", както беше при предходното постоянно държавно управление, ще беседваме и за поддръжка ", сподели той.

Минималната работна заплата, майчинството и като цяло обществените политики на Българска социалистическа партия - това са в конкретика условията на партията.
анкета
След като кабинетът „ Габровски “ не мина?
С втория мандат ще се получи Шанс има единствено с третия мандат Направо да вървим на избори Президентска република звучи все по-добре Нито знам, нито ме интересува
С втория мандат ще се получи

Шанс има единствено с третия мандат

Направо да вървим на избори

Президентска република звучи все по-добре

Нито знам, нито ме интересува

Това, че " Продължаваме промяната " причислили Българска социалистическа партия още веднъж към " статуквото " няма значение, отговори на въпрос на News.bg аленият народен представител. " Неколкократно, еднократно, това няма значение. Когато получат мандата Политическа партия ще преценяват с кого да приказват. "

Кабинет с политически лица, който да носи ясна отговорност, а не - това съгласно Гьоков е по-удачният вид за сформиране на управническа формула. Народният представител акцентира обаче - това е персонално негово мнение, като решението за това следва да бъде взето от партията при догадка, че третият мандат отиде в посока " Позитано ".

" Личното ми мнение е, че един политически кабинет носи доста по-голяма отговорност от един експертен кабинет. Ако ме питате по какъв начин - носи я на изборите по-късно. Иначе видяхте какво се случи с така наречен експертен кабинет с първия мандат на ГЕРБ. "
 Кабинетът на Николай Габровски не мина
Кабинетът на Николай Габровски не мина

Гласуваха 238 депутати, 125 " срещу "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР