Условието на Продължаваме промяната към ГЕРБ и ДПС, за да

...
Условието на Продължаваме промяната към ГЕРБ и ДПС, за да
Коментари Харесай

Условията на ``Промяната продължава``: ДПС да скъса с Пеевски, а ГЕРБ да не не подкрепят Гешев |

Условието на " Продължаваме промяната " към ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да водят диалози за вероятно следизборно ръководство са такива, че са съвсем неизпълними: Движение за права и свободи да скъса с Пеевски, а ГЕРБ да поддържа промяната на основния прокурор Иван Гешев. Това сподели в изявление за Би Ти Ви съучредителят на групировката и досегашен длъжностен министър Кирил Петков. Попитан дали " отваря врата към ГЕРБ и Движение за права и свободи " като не изключва следизборни диалози с тях, Петков отговори: " Даваме им аршин, който е съвсем неосъществим, само че в случай че го създадат - отлично. Това с " извинявайте " няма да стане ". ГЕРБ би следвало освен да признае за непрозрачно изхарчените милиарди посредством банката за развиване и инхаус поръчките, за непрозрачните назначения, само че и да се съгласи на промяната на основния прокурор и правосъдна промяна, както и да одобри, че виновните за закононарушенията ще си понесат наказванията. От Движение за права и свободи се чака да се разграничи изцяло от Делян Пеевски, който Съединени американски щати показаха като подкупен, вместо да " чуваме, че Байдън се е объркал ". " Първото нещо е те да кажат " Делян Пеевски е знак на корупцията и от всички връзки с него се отхвърляме - това е първа промяна, само че не единствена ", сподели Петков.

Най-големият ни претекст да подкрепим Румен Радев е фактът, че за четири месеца той в никакъв случай не ни се обади, с цел да ни каже - не правте това, назначанете този човек. Мисля, че Асен Василев е първият финансов министър, който самичък имаше свободата да си назначи началник на Национална агенция за приходите. Единственото думи, които чувахме от президента бяха - отлично за смелостта съобщи Петков за поддръжката на новата групировка към кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат. 

Петков добави, че офанзивите против шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов са " тъй като той си е разрешил да направи инспекции, където никой преди този момент не си е бил и помислил да прави ". 

" Това е и повода Национална агенция за приходите да има толкоз положителни резултати за последните месеци. Очаквам, че напълно скоро офанзивите против него още веднъж ще се засилят ", сподели още Петков. 

Относно участниците в листите на " Продължаваме промяната ", той изясни, че ще бъдат претенденти до 35 годишна възраст, от цялата страна и които дружно с Асен Василев познават персонално: " Няма да сложим нито 1 човек в листите без да познаваме персонално ".

Петков сподели още, че с Василев към този момент познават персонално водачите на листите си.

" За нас тези хора са се потвърдили като честни и ние подсигуряваме за тях. Мога да дам за образец господин Николай Събев, шефът на " ЕКОНТ ". Аз го познавам отпреди поради бизнеса, който имам. Но той пристигна в Министерството на стопанската система и ми сподели къде се случва икономическата интензивност в България, на база на пратките, които изпраща ", сподели той и добави: 

" Друго, което доста ми хареса, е, че той е извънредно осведомен с превоза в България и има визия за развиването на този отрасъл. Когато ми показа тази визия, аз си споделих, че в случай че това е бъдещият ни транспотртен министър, ще е отлично. Да, в този момент споделям - в случай че имаме опция да предлагаме министър, господин Събев ще е нашето предложение за транспортен министър ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР