Усложнение остава обстановката в столицата поради снега и студа. Кметът

...
Усложнение остава обстановката в столицата поради снега и студа. Кметът
Коментари Харесай

И днес зоните за платено паркиране в София няма да работят

Усложнение остава ситуацията в столицата заради снега и студа. Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че и през днешния ден зоните за платено паркиране няма да работят поради невъзможността да се почистят всички паркоместа. Очакват се и закъснения при придвижването на градския превоз.
 


Хората, които ще излизат с колите си, да се съобразят с пътната конюнктура, прикани тя. Почистват се с пирки, продължава почистването на подлези, почиват се и тротоари . " Не се чака да вали сняг денем, само че ще продължи тази усложнена конюнктура. Довечера още веднъж се чака да вали ", подсети градоначалникът. И през днешния ден з оните за платено паркиране няма да работят поради невъзможността да се почистят всички паркоместа, сподели още Фандъкова.

И през вчерашния ден се е работело по почистването на съществени улици в кварталите, по този начин ще бъде и през днешния ден, безапелационна е Фандъкова. " Знаете, че не е допустимо на всички места да бъде почистено ", сподели кметът. Тя акцентира, че до момента в който вали сняг, приоритет са улиците, по които се движи градският превоз. С увеличение на трафика в столицата се чакат и закъснения. Важното е, че на всички места градският превоз се движи, акцентира Фандъкова.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР