Услади се на президентската кохорта властта. т все едно щеше

...
Услади се на президентската кохорта властта. т все едно щеше
Коментари Харесай

Атанасов: Радев и Гешев са гръб в гръб срещу редовен кабинет

Услади се на президентската кохорта властта. т все едно щеше да ни набие . Това съобщи съпредседателят на ПП/ДБ Атанас Атанасов пред БиТиВи.

По думите му президентът няма отношение към публичния ред и сигурност и касателство да назначава шефовете на служби. България е в тежка политическа рецесия, в която парламентарната република буксува и е неотложно да има постоянно държавно управление, уточни Атанасов, който е сигурен, че ще има постоянно държавно управление с втория мандат, подсилен от ГЕРБ/СДС.

" Ние не сме пералня машина, с цел да перем, който и да било ", отсече Атанасов. Той увери, че още през днешния ден акад. Денков ще предприеме дейности, с цел да може още веднъж ПП/ДБ да седнат на . Всичко ще бъде обсъждано на масата на договарянията сред двете обединения.

Трябва да се търсят политически неутралните лица в един експертен кабинет , настоя Атанасов. Той счита, че вторият мандат няма да се провали и кабинет ще бъде формиран. Атанасов чака още на следващия ден Денков да показа нови хора в проектокабинета на ПП/ДБ.
 Имунитетът на Борисов - въпросът е не за какво, а за какво в този момент
Имунитетът на Борисов - въпросът е не за какво, а за какво в този момент

Мехмед Дикме: Ако Борисов има малко ум, би трябвало да преглътне и да се направи държавно управление

За поискания , Атанасов го дефинира целенасочена офанзива за напън върху самия Борисов. " Ако Борисов нямаше имунитет, още през вчерашния ден щяха да го арестуват. Това високо напрежение, което се сътвори, в този момент в един миг Гешев и Радев са тил в тил и работят да няма постоянно държавно управление ", разяснява Атанасов.

Той счита, че президентът има за цел служебната власт да продължи до локалните избори , даже и за някои от служебните министри да бъдат издигнати за претендент за кметове. Който в България е станал президент, всеки е тръгнал да основава политически планове, само че е аварирал , сподели Атанасов за слуховете, че президентът може да направи политически план, откакто завърши вторият му мандат.
 За торпилирането на националния суверенитет и Конституцията
За торпилирането на националния суверенитет и Конституцията

Ако въпреки всичко се образува постоянен кабинет с поддръжката на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, сигурно в тази настройка не би имало нито една групировка, която да е опасност за националния суверенитет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР