Ускоряваме развитието на Бургас и продължаваме активно да изпълняваме предизборните

...
Ускоряваме развитието на Бургас и продължаваме активно да изпълняваме предизборните
Коментари Харесай

Димитър Николов: Ускоряваме развитието на Бургас

Ускоряваме развиването на Бургас и продължаваме интензивно да изпълняваме предизборните си задължения, съобщи пред кореспонденти претендентът за кмет на Бургас Димитър Николов, представен от Фокус.

" Първо желая да благодаря на всички жители на Бургас, които през днешния ден излязоха и ме поддържаха за четвърти мандат изрично. Разбира се сега нямаме дефинитивна информация за крайния резултат, само че има ориентировъчни данни от екзит пол. Веднага от на следващия ден започваме да готвим бюджет 2020 година. Ще работя в разговор и в партньорство с всички политически сили в общинския съвет и с всички групи. Досега съм работил в условия на съгласие и партниране, нямам доверие да имаме съществени проблеми с болшинството ", добави Николов.

Той съобщи, че ще се вслушва във всички положителни оферти, в това число и от представителите на другите политически сили в общинския съвет, като добави, че те са значими за Бургас и ще ги поддържа.

" Тепърва ще вършим разбори. Не виждам никакви компликации и спънки даже и да няма болшинство от групата, която ме поддържа, уверен съм, че ще намерим положителния разговор и звук с всички ", показа Димитър Николов. По думите е имало много изказани неистини, в това число и по негов адрес и в това число и по политиката, която организират в Бургас. " Бургазлии демонстрираха, че когато водещи са лъжата и операцията, резултатът е тъкмо противоположен и противопоставен ", сподели още Николов.

Според него изричането на неистини е непродуктивно и не води до избирателен резултат. " Избирателите са извънредно интелигентни и средствата за всеобща информация и интернет ни заливат с информация отвред и всеки може да направи верния извод за себе си и каква самодейност да поддържа. В случая Бургас поддържа самодейността на действието и на ускоряването на това деяние, на плановете и на реализирането на огромни начинания ", добави Димитър Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР