Усилията никога не остават невъзнаградени. Грижата за косата и кожата

...
Усилията никога не остават невъзнаградени. Грижата за косата и кожата
Коментари Харесай

Откакто Почнах Да Си Правя Тази Маска За Коса, Ходя Да Ме Подстригват През Месец, Косата Ми Расте Като Луда!

Усилията в никакъв случай не остават невъзнаградени. Грижата за косата и кожата е от голяма важност за тези, които държат на себе си и желаят да наподобяват добре всеки ден. Под грижа не трябва да разбирате стоене пред огледалото по цели часове.

Не е наложително да вършиме единствено това от заран до вечер, с цел да сте красиви. Ще се убедите със личните си очи, че дори броени минути дневно са задоволителни, с цел да засияете още веднъж. Този резултат ще постигнете, в случай че постоянно вършиме една и съща маска за коса.

Впечатляващи резултати с отлична маска за коса с лук

Маска за коса с лук

Лукъ т ускорява растежа на косата. Той заздравява, прави всеки обособен косъм по-силен и бляскав от преди. Предимствата на тази маска-чудо са доста.

Най-големите от тях към този момент научихте. Остана единствено да разберете по какъв начин тъкмо се прави маската.

След като го извършите, запретнете ръкави и се залавяйте със задачата, която е сложена от вас самите, а тъкмо постигане на съвършенство.

Като темперамент едва ли ще съумеете, само че по отношение на визия сме сигурни, че сте тръгнали по верен път.

Маска за коса с лук, която съживява всяка изтощена грива: лукът се ползва освен за усилване на растежа. Той е асистент на тези от вас, които страдат от повредена коса, която постоянно е била третирана и се нуждае от нещо мощно, с цел да се съживи още веднъж.

Маската с лук е подарък за косата. При нея неточности не бихте могли да допуснете. Правете я постоянно известно време и смяната ще настъпи.

В блендер поставете една глава лук. Изчакайте малко, с цел да се смели и прибавете към нея супена лъжица рициново масло. Идва ред и на останалите артикули, а те са един жълтък, 1 с.л. мед и несъмнено, щипка пикантен червен пипер, написа " За дамата ".

Трябва да разбъркате всичко и да нанесете върху косата си, само че най-много в нейните корени. Сега се увийте с найлоново фолио, последвано от забрадка.

Постойте 60 минути с маската и я отмийте с вода и шампоан за повредена коса. Само един път на седмица и скоро ще усещате косата си напълно друга както на пипане, по този начин и на тип.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР