Усилията на учените са концентрирани върху това да бъде изобретена

...
Усилията на учените са концентрирани върху това да бъде изобретена
Коментари Харесай

Адвокат: Ваксина за коронавирус е патентована преди години

Усилията на учените са съсредоточени върху това да бъде изобретена ваксина против ковид. Оказва се обаче, че в патентните регистри такава ваксина към този момент има.

„ Изследванията в тази тенденция датират още от 2003 година Има много разнообразни типове коронавируси и учените в целия свят работят от много от дълго време по тематиката. Започнах да изследвам от персонален интерес дали има патенти в региона. Попаднах на един от най-новите патенти, който е от 2014 година Изследователският екип, който работи над него, е британски, а зад тях стои британски университет “, описа в „ Тази неделя “ юрист Атанас Костов.
Руски академик: Можем да предоставим ваксина за COVID-19 до 1 година Проф. Дмитрий Еделев дава и съответни препоръки по какъв начин по-лесно можем да преборим болестта
„ Самата ваксина, над която британските учени работят, покрива ковид до протеин 16. Съвременният ковид е нещо, което не съставлява това, което е въпросната ваксина “, сподели още той.

„ Ваксината, за която ви приказвам, касае съответен ковид, който касае лекуването на бронхит. В момента затрудненията са в дихателната система и леталните изходи завършват с пневмония. Може би точно натам би трябвало да бъдат ориентирани напъните на учените “, счита Атанас Костов.

По думите му е явно, че британците имат прогрес по тематиката и най-вероятно оттова ще пристигна положителен резултат.

В публикации английските учени споделят, че са на ръба да открият решението на актуалния ковид и ваксина за него.

Коронавирусът и България В битката с ковид: Какъв е приносът на българските учени? Храмовете в Габрово с молебен против ковид Проф. Златко Кълвачев: Пикът на ковид у нас следва Втора градска болница в София става инфекциозна от тази неделя Още двама инфектирани с ковид у нас Министерство на външните работи: Ще помогнем на българите, блокирани на хърватско-сръбската граница Ген. Мутафчийски ще предложи допустимо най-строгите ограничения Шест нови случая на ковид у нас Министерство на външните работи с информация за ограниченията и рестриктивните мерки в 90 страни поради ковид София в изключително състояние (ГАЛЕРИЯ) Полиция ще ескортира директните тирове от пет страни до изхода на остарялата ни Втора жертва на ковид у нас Синдикати и работодатели упорстват за обособен фонд, от който да се изплащат заплати Адвокат Екимджиев: Заповедта с ограниченията на здравния министър е противоконституционна Дончев: Като си купиш 50 кг захар, няма да придобиеш имунитет против ковид Проф. Георги Рачев: Загубите от спада в стопанската система ще са по-страшни от ковид Продължават опашките от тирове на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " Още хора са под карантина в Монтанско Д-р Стаменов: 40 дами с ковид в Китай са родили здрави бебета Как протича заболяването при пациентите с ковид във ВМА?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР