Усилено навлизаме в предизборна кампания и това показват компроматите, които

...
Усилено навлизаме в предизборна кампания и това показват компроматите, които
Коментари Харесай

Караянчева: До момента няма решение Цветанов да напусне парламента

Усилено навлизаме в предизборна акция и това демонстрират компроматите, които излизат тъкмо в този момент. Защо тъкмо в този момент излизат неща, които са се случили преди една година? За страдание, подобен е стилът на предизборните акции в България. Това разяснява по време на визитата си във Варна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщи радио „ Фокус”.
Според Караянчева сходни офанзиви ще продължат, само че запитана дали от партията ще дават отговор, тя отвърна, че от ГЕРБ са за прозрачността. „ Ние нямаме какво да крием, само че за жалост, виждам, че господин президентът се е съсредоточил единствено върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува. Тази фиксация върху ГЕРБ ме тормози, тъй като президентската институция би трябвало да бъде неутрална или, когато приказва, би трябвало да приказва в общ проект за всички”, съобщи Цвета Караянчева.
Тя добави, че сега няма решение Цветан Цветанов да напусне Народното събрание и да остане началник на предизборния щаб на ГЕРБ. „ Политически ще вземем решение, когато мине изпълнителната комисия и когато се върне Цветан Цветанов от Съединени американски щати, а това ще стане утре”, добави тя. Председателят на Народното събрание уточни, че имуществото на политическия екип е обществено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР