Усилените пътни ремонти по важните пътни артерии в Бургас доведоха

...
Усилените пътни ремонти по важните пътни артерии в Бургас доведоха
Коментари Харесай

Ремонти променят организацията на движението в Бургас

Усилените пътни поправки по значимите пътни артерии в Бургас доведоха до нова, краткотрайна организация на придвижването . Първият ремонт, който стартира през днешния ден, e на бул. " Захари Стоянов ". От 8 до 18 октомври в часовете от 09:00 до 16:00 часа, ще се правят строително-монтажни работи по булеварда, който води до жилищен комплекс „ Меден рудник “. Там ще се работи по защитните бетонните детайли, които разделят двете платна. Ремонтите са в сектора от кръстовището за квартал " Горно Езерово " до кръстовището с улица " Георги Попаянов ". Там придвижването в крайната лява лента ще бъде лимитирано и в двете направления.
Временна организация на придвижването се вкарва и за различен претрупан сектор в града. На 9-10 октомври ще бъде затворено платното на бул. " Струга " от кръстовището с бул. " Даме Груев " до кръстовището с улица " Стефан Стамболов ". Същото се отнася и за и улица " Лазар Маджаров " от кръстовището с улица " Яни Попов " до кръстовището с улица " Стефан Стамболов ".
От община Бургас приканват всичко водачи да се преценяват с краткотрайните ограничавания и да употребяват обходни направления.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР