Усилени тренировки през цялата година - така се става шампион,

...
Усилени тренировки през цялата година - така се става шампион,
Коментари Харесай

Лятната подготовка на зимния шампион Радо Янков

Усилени тренировки през цялата година - по този начин се става първенец, а това го знае носителя на кристалния глобус в сноуборда Радослав Янков. Въпреки че температурите на открито гонят 40 градуса, той не стопира да се приготвя и да чака първия сняг - метеорологичните условия, в който се усеща най-добре.

В разгара на лятото Янков може да бъде засечен в двора на своята къща в Чепеларе, където, вместо да се любува на слънчевите лъчи, тренира за устойчивост и баланс.

" Сега имам сухи тренировки. Готвим се физически, тъй като през зимата би трябвало да има задоволително мощ и експедитивност. Главно се готвим тук в България, само че септември месец се качваме на сняг и там започваме подготовката на глетчерите където към този момент си е специфичната подготовка на сноуборд ", споделя Радо.

Той би трябвало да е подготвен за първия старт от Световната купа през декември в Италия. В през февруари 2018 година пък го чака присъединяване в мечтания от всички спортисти конгрес - олимпийските игри.

" Олимпиадата е фантазия на всеки състезател! Беше ми фантазия просто да отида, а в този момент, несъмнено, задачите са други, много по-високи, като се има в поради последните ми две години. Ще се опитам да се показва на равнище, дай Боже да съм жив и здрав и да мога да дам най-хубавото от себе си. Това е едно съревнование, един късмет, ще напрягам колкото мога ", съобщи Янков, който през предишния сезон остана на второ място в генералното класиране за Световната купа.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР