Усилени ремонтни дейности по пътната мрежа на територията на Община

...
Усилени ремонтни дейности по пътната мрежа на територията на Община
Коментари Харесай

Пътните ремонти в Община Раковски ще продължат до Нова година

Усилени ремонтни действия по пътната мрежа на територията на Община Раковски ще продължат съвсем до Нова година, в случай че хубавото време се резервира и през идващия месец декември, не крият от екипа на кмета Павел Гуджеров. „ Служителите на общинско дружество „ Благоустрояване и предварителна защита ” работят на цялостни обороти и на няколко точки по едно и също време, като задачата е да завършат в период поетите поетите задължения към жителите на общината.

 Пътните поправки в Община Раковски ще продължат до Нова година

Разпоредил съм на шефа на предприятието Петър Антонов да изпрати екипи, които да работят по едно и също време на ул.“Лайка“ в квартал „ Генерал Николаево ” и на улица „ Оборище ” в квартал „ Секирово ” в Раковски, както и в село Чалъкови ”, заяви кметът Павел Гуджеров. „ Времето работи за нас и в случай че се задържи по този начин, ще успеем до края на годината да приключим ул.“Лайка“ и да подготвим първи стадий от ул. ”Цанко Церковски ” в квартал „ Секирово ” за асфалтиране – в частта от ул. ”Петър Богдан ” до ул. „ Яко Яковски ”. Бързаме с подготовката на улиците за полагането на асфалт, тъй като падне ли температурата под 6 градуса стандартите не разрешават асфалтиране.

 Пътните поправки в Община Раковски ще продължат до Нова година

Затова започнахме работа и по ул. „ Оборище ”, макар че тя е в проекта ни за 2018 година. Възползваме се оптимално от метереологичните условия и не жалим сили и запас ”, разяснява Петър Антонов, шеф на Оперативна програма „ Благоустрояване и предварителна защита ”. Той призна, че положението на уличната инфраструктура в село Чалъкови е трагично. От десетилетия в дребното пловдивско село не е влизала пътно-строителна техника. Само за няколко дни общинското дружество „ Благоустроуване и предварителна защита ” стремително изкърпи 1000 метра от уличната мрежа и асфалтира всички дупки в селото.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР