Усетил прегряване след два мандата под тепетатаГубернаторът Здравко Димитров най-вероятен

...
Усетил прегряване след два мандата под тепетатаГубернаторът Здравко Димитров най-вероятен
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО! Тотев няма да играе за кмет

Усетил прегряване след два мандата под тепетата Губернаторът Здравко Димитров най-вероятен претендент на ГЕРБ за градоначалник в Пловдив
Кметът на Пловдив Иван Тотев хвърли кърпата. Той заяви на брифинг през днешния ден, че няма да се кандидатира за трети мандат. " Ще си направя самоотвод на днешните събрания в ГЕРБ.  Решението ми е изрично. Имам потребност от отмора ", изясни градоначалникът под тепетата.

ВИЖ ОЩЕ: Заместник-кметове загряват за изборите

Той увери, че цялостен живот ще работи за Пловдив, тъй като изпитва голяма обич към града, само че е усетил прегряване вследствие на двата изкарани мандата като кмет на Пловдив.

ВИЖ ОЩЕ: Тотев видя Здравко Димитров кмет на Пловдив

С най-големи шансове за номинация от ГЕРБ е регионалният шеф Здравко Димитров. Името му се завъртя още преди националното заседание на ГЕРБ, на което водачът Бойко Борисов обществено посече Тотев, разказвайки по какъв начин е трябвало да му звъни и да упорства за оставката на зам.-кмета под тепетата Димитър Кацарски против който постъпили сигнали даже при премиера.

ВИЖ ОЩЕ: З. Димитров пред Стандарт:Борисов взема решение кметовете

Известно време за претендент кмет на ГЕРБ се загатваше името на кмета на регион Централен  Георги Стаменов, само че съгласно структурата под тепетата в Пловдив няма кой да бие Здравко Димитров.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР