“Усещането след спечелената титла? Треньорът ни каза нещо: “Успехът променя

...
“Усещането след спечелената титла? Треньорът ни каза нещо: “Успехът променя
Коментари Харесай

Флоренци: В Леао виждам Мбапе, но с една разлика

“Усещането след извоюваната купа? Треньорът ни сподели нещо: “Успехът трансформира хората ”. Трябва да се уверим, че това няма да се случи с нас. Наставникът е доста добър в това. Магията на Скудетото е тук, чувствам я, само че би трябвало да я подхранваме, другояче ще изчезне. сподели религия в мен в миг, в който малко на брой биха го създали. Трябва да благодаря спациално на Рики Масара, който към този момент ме познаваше. Надявам се, че и Паоло Малдини ме е харесал. Когато Звонимир Бобан беше в клуба през януари 2020-а, тогава още веднъж ме желаеха. Аз обаче бях дал дума на два дни по-рано. Бобан ми се обади и ме попита: “Искаш ли смяна на полета? ” Аз пък споделих на Масара: “Рики, обичам те, само че аз дадох своята дума ”. Ако е било писано, ще се случи. Така и стана.

Леао? Рафа би трябвало да направи стъпка напред на психическо равнище, само че не тъй като му липсва душeвност. Говоря за нещо друго - желанието да остане в багра, а не наложително да дриблира. Това му липсва и е нещо малко, тъй като той разполага с всичко останало. В него аз виждам Мбапе, с една разлика обаче. Килиан в никакъв случай не бърка пред гола. Рафа обаче е близо. Той е топ състезател, само че не му казвайте! Най-голям съперник през новия сезон? Знам, че по този начин ще пренегбрегна Интер, само че ще кажа Юве, тъй като се укрепиха повече. Анхел Ди Мария е най-силният, с който в миналото съм играл по моя фланг (в ПСЖ - б.р.). По-добър даже от Мохамед Салах, който към момента не беше експлодирал в Рома. Преди година букмейкърите още веднъж ни поставяха след Ювентус и Интер за купата, а какво стана… Нека кажем, че това не ме нервира. Ще се подразня, в случай че някой от тях вдигне трофея през юни ”, разяснява Флоренци пред “Гадзета дело спорт ”.

Защитникът също по този начин отговори на няколко блицвъпроса: “Кой е най-бърз? Левият ни фланг. Ще кажа, който е по-бърз даже от. Кой е най-хубав на билярд? Побеждавам елементарно, нямам конкуренция. и не са зле. Кой има най-абсурдната прическа? Виждали ли сте русия Жиру? По-нелеп е и от розовия Тео. Кой извършва най-лошите фалове? Сред тези, които ги бият -. Но даже аз не съм свръхестествен в това отношение ”, добави той.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР