Усещането да запърхат пеперуди в стомаха ви, всеки път когато

...
Усещането да запърхат пеперуди в стомаха ви, всеки път когато
Коментари Харесай

Помисли пак: Харесваш него или харесваш вниманието му?

Усещането да запърхат пеперуди в стомаха ви, всякога когато той ви написа или ви се обади. Усещането, че сърцето ви ще изскочи от неспокойствие 5 минути преди среща с него. Познати са ви, нали? Но по какъв начин се чувствате, когато вниманието, с което ви е заливал доскоро внезапно (или по-скоро постепенно) изчезне? Тъжни? Объркани? И за какво? Харесвате ли го, или харесвате метода, по който се е държал с вас?

Много дами се подвеждат от страстите си, когато мъжът към момента ги ухажва и прави всичко, с цел да прикове вниманието им, а когато това се промени - страдат. В множеството случаи обаче те не страдат поради самия господин, а поради визията, която са си построили до този миг за него. А по какъв начин да разберем дали в действителност харесваме някого, или харесваме по най-егоцентричен метод вниманието му към нас и в този момент страдаме, когато към този момент го няма? Днес ще ви помогнем с този комплициран въпрос.

 жена

Първото, за което би трябвало да се замислите, е какъв брой знаете за този човек. Защото когато сме опиянени от вниманието на някого, нормално мъчно научаваме повече за него, а просто се любуваме на идилията. Най-лесният метод да разберете дали познавате някого е просто като си визиите по какъв начин би реагирал в съответна обстановка. Ако нямате никакви съмнения за това по какъв начин ще реагира или пък знаете тъкмо какъв жест би го зарадвал, то можете да бъдете уверени, че го познавате и сте се поинтересували от неговата персона.

Чувствате ли се самотни всякога, когато го няма? Или би трябвало да изминат дни, до момента в който разберете, че той към този момент не ви обръща същото внимание, както преди? Бъдете почтени, когато си отговаряте сами на този въпрос и в случай че спадате по-скоро към втората алтернатива, то вярвайте - вие не харесвате същински този човек. Липсва ви само внимание, което може да получите от доста други.

Близките ви знаят ли за него? Защото в случай че просто се наслаждавате на вниманието му и на обстоятелството, че се чувствате специфични в компанията му, надали ще намерите за вълнуващо да го визиите на фамилията и приятелите си. Просто тъй като не се интересувате от него като персона.

Е, до какъв извод ви доведоха отговорите ви на тези въпроси? Ако сте разкрили, че се вълнувате само от вниманието на този човек, то идва сложният миг, в който да му споделите, че не изпитвате усеща към него, с цел да не му вдъхвате празни очаквания. Защото един ден, когато се появи някой различен, който ще ви обсипе със същото внимание, вие ще бъдете запленени и от него.

 мъж, жена

Най-добрият метод да кажете мъчителната истина на човек, който ви харесва, че не изпитвате същински усеща към него, е да бъдете топли, деликатни, само че не и безмълвни. Може би на пръв взор ви се коства, че игнорирането е най-лесният и добър метод да покажете отношението си, само че в действителност той е мъчителен за другия човек. И не основава добър облик за вас в неговите очи. А на кого са му нужни врагове?

Бъдете деликатни и благи, обяснете му какъв брой цените всички жестове, които е направил за вас, само че някъде там го чака неговият човек. Не затваряйте вратата си към него, запазете приятелското си отношение. Вдъхнете му кураж, че постоянно когато пожелае, може да ви открие. Но вярвайте - да се обвържете с някого, просто тъй като ви обожава, без да сте заинтересувани същински от неговата персона, е неточност.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР