Усещането, че в САЩ изобщо не обърнаха сериозно внимание на

...
Усещането, че в САЩ изобщо не обърнаха сериозно внимание на
Коментари Харесай

Интересуваха ли се в САЩ, че Борисов е дошъл – май не

Усещането, че в Съединени американски щати въобще не обърнаха съществено внимание на визитата на българския министър председател Бойко Борисов, беше затвърдено от Fox News. Това пише Actualno.com.

Телевизията е една от дребното обичайни медии, към които американският президент Доналд Тръмп демонстрира позитивно отношение и смята за " другарска ". Но тъкмо тя направи сериозен гаф при отразяването на гостуването на Борисов – Fox News разгласи, че българският министър председател в действителност е министър-председател на Белгия, въпреки че най-после на репортажа представителят поправи грешката в изписването. Освен тази неточност, американските медии се интересуваха доста повече от процедурата по импийчмънт и в действителност нито една медия оттатък Океана не зададе въпрос, касаещ срещата сред Тръмп и Борисов.

" Бяха по-приятелски настроени, в сравнение с чаках ", показа американския президент на българския министър председател в края на спонтанната конференция. Показателно е и, че самият Тръмп не разяснява срещата в Twitter непосредствено, а пресподели пост в микроблог мрежата на формалния профил на Белия дом. Всеизвестно е, че американският президент употребява Twitter като платформа за политически послания и даже постоянно постанова политически визии първо там.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР