"Усещам, че ще бием рекорди", цитира Франс прес коментар на

...
"Усещам, че ще бием рекорди", цитира Франс прес коментар на
Коментари Харесай

Тръмп открива днес президентската си кампания

"Усещам, че ще бием върхове ", цитира Франс прес коментар на американския президент Доналд Тръмп, който следва дружно с вицепрезидента Майк Пенс публично да открие довечера в Орландо, щата Флорида, акцията си за президентските избори в Съединени американски щати следващата година. Ще участва и първата дама Мелания Тръмп.

Седемдесет и три годишният милиардер републиканец знае, че също както през 2016 година ще би трябвало да извоюва победа в "Слънчевия щат ", в случай че желае да получи втори мандат по образеца на тримата си прародители - Барак Обама, Джордж У. Буш и Бил Клинтън, отбелязва организацията.

На церемонията в "Амуей център " - дом на баскетболния тим Орландо Меджик, един от грандовете в НБА - се чака да участват 20 000 души. Отвън ще има великански екрани, "за да може всички да гледат " - американският президент твърди, че има над 100 000 искащи.

Самата му тирада, планувана за 20.00 ч през днешния ден (3 ч българско време утре), не крие особени изненади, защото някогашният нюйоркски предприемач непрекъснато е в акция и в никакъв случай не е криел, че държи да взе участие в обществени прояви. Вероятно ще го посрещне цялостен океан от червени шапки бейзболки с надпис "Да създадем Америка още веднъж велика ".

Изглежда президентът на Съединени американски щати ще показа подобаващи за случая цифри като илюстрация на това, което самичък назовава просто "икономиката на Тръмп ", и ще размаха плашилото на апокалиптичния сюжет, който ще се развие, в случай че някой демократ го прогони от Белия дом, отбелязва Франс прес.

"Поеме ли кормилото различен с изключение на мен през 2020 година, ще настане невъобразим Борсов Крах! ", написа той в Туитър през уикенда.

Опонентите на президента на Съединени американски щати също се чака да надигнат глас и към този момент са организирали редица прояви в центъра на Орландо. В небето се чака да хвръкне и фамозното "бебе Тръмп " - голям балон, представляващ Доналд Тръмп като ядосано бебе.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР