USB докингът във Philips мониторите осигурява универсално репликиране на портовете(снимка:

...
USB докингът във Philips мониторите осигурява универсално репликиране на портовете(снимка:
Коментари Харесай

Philips 243B1JH – с хибридна връзка и сигурна уебкамера


USB докингът във Philips мониторите обезпечава универсално репликиране на портовете
(снимка: MMD)

Н ово попълнение в бизнес линията монитори на Philips идва с функционалности за комфорт и сигурност . 23,8-инчовият Philips 243B1JH предлага хибриден USB докинг, с цел да опрости свързването – е дин двоен USB кабел с Type C и A конектори за видео, Ethernet, зареждане (до 100W) и DisplayLink.

Технологията за USB докинг във Philips мониторите обезпечава универсално репликиране на портовете за лесна и пълноценна връзка в сложни работни среди, натоварени офиси или отворени площи за взаимна работа.

Philips 243B1JH, в частност, предлага хибриден USB докинг с USB-C и USB-A портове . USB-C е тъничък, съразмерен конектор, който разрешава елементарно свързване с един кабел, бърз трансфер на данни и опция за зареждане на преносим компютър непосредствено от монитора (с мощ до 100W). USB-A с DisplayLink разрешава потребление с който и да е преносим компютър.

Но това не е всичко: вграденият RJ-45 Ethernet обезпечава по-добра сигурност на данните и DisplayPort излаз за елементарно свързване на още монитори по веригата. DisplayPort изходът разрешава включване на други екрани с висока резолюция единствено с един кабел от компютъра към първия екран. Това оказва помощ за поддържане на подредено бюро, което не е претрупано с кабели.

Philips 243B1JH разполага с IPS LCD екран , който се характеризира с необятни ъгли на видимост от 178/178 градуса, кристални изображения и живи цветове с висока акуратност и консистентна бляскавост. Това е изключително значимо при работа в екип пред един екран: по този метод е допустимо да се реализира съвършен аспект от съвсем всевъзможен ъгъл, без да се компрометира качеството на изображението.

За по-комфортно прекарване и положително здраве на очите моделът предлага режима Philips LowBlue и технологията Flicker-Free, а също така има и документ TÜV Rheinlend.

Philips 243B1JH има IPS LCD екран с необятни ъгли на видимост от 178/178 градуса
(снимка: MMD)

Новият екран Philips 243B1JH усъвършенства и сигурността: изскачащата уеб камера има усъвършенствани датчици за лицево различаване Windows Hello, което разрешава на потребителите да се вписват в Windows устройства за по-малко от две секунди (около три пъти по-бързо от въвеждането на парола).

В благозвучие с цялата B серия, този модел дава отговор на редица стандарти за отбрана на околната среда и има документи като EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge и RoHS. Вграденият PowerSensor засича наличието на потребителя и настройва яркостта на монитора (намалява я, когато потребителят не е пред екрана). Това води до по-дълъг живот на продукта и икономисва до 80% сила.

В допълнение, мониторът е екипиран с LightSensor, който автоматизирано настройва яркостта на картината, с цел да пасва на светлинните условия в помещението при минимално ползване на сила.

Мониторът Philips 243B1JH е разполагаем на българския пазар от февруари на последна потребителска цена от 817 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР