УС на Левски проведе официална пресконференция, на която обясни как

...
УС на Левски проведе официална пресконференция, на която обясни как
Коментари Харесай

Павел Колев каза за заема за заплати, и как ще се процедира в Левски

УС на Левски организира публична конференция, на която изясни по какъв начин ще действа оттук насетне и по какъв метод ще бъде потребен на " синия " клуб. На конференцията изпълнителният шеф Павел Колев даде детайлности по отношение на заема, който " сините " взеха и изясни защо тъкмо са отишли парите от него.

" Има дребен заем към дребна компания. Както знаете, през вчерашния ден обявихме публично сумата, с цел да разсеем спекулациите по отношение на произхода на средствата. Завъртяха се всевъзможни теории на конспирацията, а нещата са доста по-семпли. Единственото изискване на компанията е, в случай че е допустимо, да не се центрофугира името в общественото пространство. Искам да подчертавам на това, тъй като всички анонси за бистрота са свързани най-много с разходната част по бюджета. Т.е. безусловно всяка постъпила стотинка ще бъде транспарантно изхарчена, само че има един доста значим подробност, обвързван с договарянията, които водим с евентуални сътрудници на Левски. Никой рекламодател или спонсор не би желал да бъде непрестанно оповестяван в общественото пространство. Това е нещо, което би могло да отблъсне много евентуални претенденти ", съобщи Колев.

" Казвам това, тъй като се основава едно очакване към нас да оповестяваме всеки наш ход в обстановката, в която се намираме. Става дума за заем в размер на 199 хиляди лева Тези пари са изхарчени напълно и само за заплати на футболисти, които сега се намират в съблекалнята на стадион " Георги Аспарухов ". Това бе направено с концепцията да се внесе успокоение в тима. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР