Уругвайският нападател на Барселона Луис Суарес определи загубата от Ливърпул

...
Уругвайският нападател на Барселона Луис Суарес определи загубата от Ливърпул
Коментари Харесай

Суарес: Загубата от Ливърпул е най-лошият момент в живота ми

Уругвайският нападател на Барселона Луис Суарес дефинира загубата от Ливърпул в Шампионската лига с 0:4 на „ Анфийлд” като „ най-лошия миг в живота” му. „ Червените” сътвориха и немислимото, с цел да отстранят испанския исполин, преодолявайки пасив от три чисти гола, които Барселона реализира в първия мач на „ Камп Ноу”.

Тимът на Юрген Клоп обаче сподели необикновен дух и с поддръжката на почитателите си, съумя да реализира нещо, което рядко се случва по футболните терени. В последна сметка Ливърпул в профил Барселона и победи, печелейки шестата си европейска купа.

„ Дните след мача бяха най-лошите моменти в живота и кариерата ми, дружно със Световното състезание през 2014, просто желаех да изчезна от този свят”, прям бе Луис Суарес.

„ Не желаех да повеждам даже децата си на учебно заведение. Всеки можеше пъкъл види, че бях доста зле. Имаше дни, в които не желаех да върша нищо. Това бяха доста сложни моменти.

„ Не виждах по какъв начин ще се случи този поврат, тъй като ние сме Барселона и знаехме,ч е ще имаме два или три шанса да вкараме. Започнахме обаче да ставаме нервни и да вършим глупави пасове, не показахме верния метод. Когато допуснахме първия гол, не знаехме по какъв начин да реагираме. Знаехме, че сме в действителност комплицирани. След мача никой в съблекалнята не можеше да каже нищо. Имаше единствено горест, гняв и отчаяние, тъй като се показахме по ужасяващ начин”, призна още някогашният нападател на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР