Уругвай победи Саудитска Арабия с 1:0 в двубой от Gрупа

...
Уругвай победи Саудитска Арабия с 1:0 в двубой от Gрупа
Коментари Харесай

Втори минимален успех прати Уругвай на 1/8-финалите на Мондиала

 Русия допира плейофите на Мондиал 2018  Уругвай се добра до измъчена победа над Египет (видео)
Уругвай победи Саудитска Арабия с 1:0 в дуел от Gрупа A на международното състезание, игран на " Ростов Арена ". Днешната среща бе по-специална за Луис Суарес, който вкара победното попадение в своя мач №100 с националната фланелка.

Двубоят не предложи кой знае какъв брой стойностен футбол. Очаквано урусите бяха тези, които имаха предимство през по-голяма част от мача, само че като цяло чистите голови положения в срещата не бяха доста. Нещо повече - саудитците не заплашиха нито един път рисково вратата на Муслера.

С този триумф латиносите събраха 6 точки, колкото има и Русия. Именно двата тима ще дефинират спечелилия в група " А " на Мондиала в пряк мач на 25 юни от 17.00 часа. При тъждество " сборная " ще финишира на лидерската позиция поради надалеч по-добрата си голова разлика – 8:1 против 2:0.

Саудитска Арабия и Египет пък стягат куфарите за родините си и срещата посред им ще бъде за авторитет. Иначе мачът в Ростов на Дон беше отегчителен, като Уругвай и арабите главно се надлъгваха, само че южноамериканците имаха леко териториално превъзходство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР