Уругвай е застрашен от отпадането от световните квалификации, тъй като

...
Уругвай е застрашен от отпадането от световните квалификации, тъй като
Коментари Харесай

Тежък удар за Уругвай преди решителните квалификации за Мондиала

Уругвай е заплашен от отпадането от международните квалификации, защото тимът се намира отвън зоната, даваща право на присъединяване в Катар идната зима. Амбицията понесе още един тежък удар, откакто стана ясно, че Единсон Кавани няма да може да помогне на отбора против Аржентина и Боливия.

Ветеранът пропусне „ Дербито на Манчестър “ през уикенда с клубния си Манчестър Юнайтед, тъй като една остаряла контузия се е обадила при срещата с Тотнъм седмица по-рано.

Кавани има проблеми със сухожилието на десния си прасец още от лятото, само че с времето признава, че се е почувствал по-добре. Пред El Observador той обаче споделя, че контузията е почнала да се изостря още веднъж, откогато е заиграл по-често за „ алените дяволи “, до момента в който не се е развила до степен, до която е получил потребност от лекуване.

На „ Олд Трафорд “ се надяват, че ще могат да разчитат на своя таран против Уотфорд след паузата за националните тимове, само че Оскар Табарез ще би трябвало да се оправя без него в идващите две седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР