"Урсула фон дер Лайен не беше от водещите кандидати. Аз

...
"Урсула фон дер Лайен не беше от водещите кандидати. Аз
Коментари Харесай

Елена Йончева: Аз не гласувах за Урсула фон дер Лайен

"Урсула фон дер Лайен не беше от водещите претенденти. Аз не гласувах за нея, тъй като не е човек, който е взел участие в диспути и не сме чували нейните стратегии и възгледи. Тя се опита да се хареса на всички - зелените, десницата, левицата. Това породи едно подозрение ", изясни още тя.

"Смятам, че Станишев получи извънредно доверие в Европейски Съюз с кандидатурата за ръководител. Той даде късмет на Тимерманс да се пребори за този пост. В цялата група имаме прелестни другарски и работни връзки ", добави Йончева.

Тя разкри, че е можело да се избегне разногласието за влизането на Станишев в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите.

"Г-н Борисов е самодържавник и единствената причина да не сме се трансформирали в тирания е участието ни в Европейски Съюз. Аз считам, че откакто всички гласоподаваха за господин Станишев в Европейски Съюз, Борисов нямаше избор, с изключение на да го поддържа, само че това не го прави общественик ", изясни Йончева.

"Всяка тематика, която сме повдигали, е европейска тематика. Конкретно за пътищата, уповавам се, че европейският прокурор ще обърне внимание на България. Сега Екологичен потенциал е много по-фрагментиран и шансът опозицията да бъде чута, е по-голям. Единствените, които могат да смъкват ГЕРБ от власт, са Българска социалистическа партия. Сега ГЕРБ управлява всичко ", добави евродепутатът

За хакерската офанзива, Йончева сподели: "Не се тормозя за себе си и дали данните ми са изтекли след хакването на Национална агенция за приходите, само че това е невиждано. Има хора от тъмната страна, които могат да употребяват това с една престъпна цел. Българите не имат вяра нито на европейската политическа система, нито на българската. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР