Урок за приятелството изнесе кметът на Враца Калин Каменов пред

...
Урок за приятелството изнесе кметът на Враца Калин Каменов пред
Коментари Харесай

Кметът на Враца стана учител в НУ „Св. Софроний Врачански“

Урок за другарството изнесе кметът на Враца Калин Каменов пред възпитаници от начално учебно заведение „ Св. Софроний Врачански “.
Гостуването на кмета в 4 „ б “ клас бе във връзка открит урок на тематика „ Мост сред поколенията “. Кметът е някогашен ученик на образователното заведение. Пред децата Калин Каменов описа за прекарванията си в тяхното учебно заведение – първия учебен ден, класната, занимателните случки в междучасията, като им разкрил и първите си детски фантазии.
Класният началник Весела Вълчева и децата го изненадаха с видео-обръщение от негова съученичка, писма и фотоси на целия негов някогашен клас. „ Пожелавам Ви да бъдете здрави, да не спирате да се развивате, да бъдете първи и да си поставяте високи цели. Подкрепяйте се и се уважавайте, тъй като другарствата, които създавате в този момент, ще ви останат за цялостен живот “ – сподели кметът на учениците.
Кметът подари на класа българския байрак във връзка идния народен празник - 3-ти март, а подаръкът на децата за кмета беше рисунка на врачанския футболен отбор „ Ботев Враца “.
Калин Каменов е ръководител на Инициативния комитет за честването на 280 години от рождението на Софроний Врачански и 110 години от основаването на Начално учебно заведение „ Св. Софроний Врачански “, както и на празниците, с които едноименното учебно заведение ще означи тези дати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР