[url=https://globalsummit.tech/]Global Tech Summit[/url] - най-мащабният технологичен форум в региона ще

...
[url=https://globalsummit.tech/]Global Tech Summit[/url] - най-мащабният технологичен форум в региона ще
Коментари Харесай

Global Tech Summit 2017 - технологичният форум за разработчици, ИТ експерти и мениджъри с фокус Киберсигурност


[url=https://globalsummit.tech/]Global Tech Summit[/url] - най-мащабният софтуерен конгрес в района ще се организира в интервала 17-19 октомври на територията и с поддръжката на София Тех Парк.

Global Tech Summit сплотява одобрените конференции за софтуерни разработчици и ИТ експерти - Java2Days и CodeMonsters, и събитието, което промотира внедряването на новаторски технологии в помощ на бизнеса - Technology4Business. В рамките на форума са включени и безплатните начинания, ориентирани към бъдещите ИТ ескперти: Free Tech Training и Tech4Kids, оповестиха уредниците.

“Киберсигурността е главен акцент на идното издание на форума Global Tech Summit ”, съобщи Ивелина Абаджиев, създател на Global Tech Summit. “С навлизането на дигитализацията в всекидневието ни, няма подозрение, че сигурността е топ тематика, която вълнува, както огромните компании, по този начин и елементарните хора. Няма значение дали става дума за потреблението на уеб сайтове за запознанства, мобилно и онлайн банкиране, извършване на покупки в Интернет, свързване на мобилни устройства и други цифрови услуги - всички тези браншове са били обект на хакерски офанзиви през последните 18 месеца ”, аргументира фокуса на събитието Абаджиева.

По време на Global Tech Summit ще бъдат дискутирани сериозността на актуалните кибер закани и ще се прегледат вероятните решения. Международният софтуерен конгрес се концентрира върху всички аспекти на сигурността и отбраната, които попадат в обсега на събитията: от проектирането и основаването на програмен продукт, през последващата обработка на данни, до методите за отбрана.

Конференциите Java2Days и CodeMonsters ще се съсредоточат върху положителните практики и стандарти за създаване на сигурен програмен продукт, до момента в който Technology4Business ще обърне внимание на стандартите за сигурност, наложени от Европейския Съюз и по какъв начин да бъдат спазени дейно от фирмите в района.

Посетителите на събитието ще имат опция да се срещнат със международно известни имена в сектора, които презентират на водещите конференции за сигурност в Съединените Щати като BlackHat и DefCon (Маркус Хътчинс бе хванат от ФБР точно след DefCon в Съединени американски щати. Той обезвреди един от най-големите световни кибер офанзиви (WannaCry), само че от ФБР го упрекнаха, че е продавал програмен продукт за кибер офанзиви (Kronos) на черния пазар.). Сред лекторите са Сирен Хофвандер, Субхо Халдер, Хавиер Годинез, Арън Кюър, Стив Костен, Андрю Круг, Марина Симаков, Стив Пуле и други.

Освен мощното софтуерно наличие форумът ще включва и специфични сесии, ориентирани към стила, здравословния метод на живот, спорта и заниманията, които вълнуват софтуерните специалисти. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР