[url=https://credissimo.bg?utm_source=pr&utm_medium=southpark&utm_campaign=pr]Credissimo[/url] осигури нови спортни площадки в три столични района, като

...
[url=https://credissimo.bg?utm_source=pr&utm_medium=southpark&utm_campaign=pr]Credissimo[/url] осигури нови спортни площадки в три столични района, като
Коментари Харесай

Credissimo подари нови спортни площадки на жителите на София


[url=https://credissimo.bg?utm_source=pr&utm_medium=southpark&utm_campaign=pr]Credissimo[/url] обезпечи нови спортни площадки в три столични региона, като част от акцията „ Credissimo и първенците на България - Заедно сме първи! “, свързани с самодейностите, определящи София като „ Европейска столица на спорта “ за 2018 година

Жителите на регионите Триадица, Младост и Витоша имат опцията да употребяват спортните уреди, сложени на основни местоположения в трите региона. Съоръженията са основани от компанията „ Титан Фитнес ”, като включват уреди за разнородни физически извършения и натоварване на всички мускулни групи.

Третата спортна площадка беше публично открита в Южен парк на 14 май в наличието на доцент доктор Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление „ Култура, обучение, спорт и предварителна защита на зависимости ”, Ирена Димитрова – шеф дирекция „ Превенция, интеграция, спорт и туризъм “, Велислава Кръстева – депутат, както и други публични посетители.

„ Изказвам голяма признателност към Credissimo и към всички вас, които направихте това събитие допустимо, за да осигурим на жителите на София опция да практикуват обичаните им спортове. Надявам се, че с образеца на Credissimo, ще вдъхновим и други компании, които по същия метод да построяват нови спортни уреди и да обръщат от ден на ден внимание на стимулирането на дейния метод на живот и развиването на младите гении “, разяснява доцент доктор Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление „ Култура, обучение, спорт и предварителна защита на зависимости ”.

В идните месеци, планът ще продължи с построяването на още спортни уреди в столицата, както и площадки особено предопределени за деца в Борисова градина.

„ За целия ни екип е изключителна чест да имаме опция да спомагаме за развиването на младите български гении, както и да подтикваме интереса към спорта посредством акцията ни. Вярваме, че с помощта на нашата поддръжка и общите старания, които всички поставяме ще дадем от ден на ден благоприятни условия за младежите да откриват и развиват своите гении. “, показа Ивелин Камбуров, финансов шеф на компанията.

В международен мащаб през последните години потребителите от ден на ден се доверяват и избират удобството и сигурността на интернет услугите в своето всекидневие. Тази наклонност се отразява и върху потреблението на финансови услуги и артикули, като все по-голяма част от тях се цифровизират за облекчение на клиента, в комбиниране с цялостна проследимост и сигурност при преноса на данни. Тази наклонност се удостоверява и от отчета на Европейската централна банка, съгласно който към този момент над 60% от заемите до 2 000 евро се отпускат напълно онлайн.

Credissimo е водач в налагането на реформаторски онлайн решения и модели във ФинТех бранша в България като непрекъснато се стреми да надскача упованията на своите клиенти, предлагайки им напълно онлайн артикули и услуги на международно равнище с персонално отношение към всеки клиент.

С разширението на активността си, сдружението затвърждава водещата си позиция в онлайн кредитирането на българския пазар и е една от най-бързо разрастващите се софтуерни компании в района. ФинТек групата към този момент е пазарен водач и в Македония, като извънредно сполучливо се развива и на полския пазар, където оперира към този момент повече от половин година. През идващите месеци следва да наложи и внедри своя бизнес модел и технологии в Испания и Румъния. Credissimo ще е и първата европейска ФинТек компания, която ще навлезе и предложи [url=https://credissimo.bg]онлайн кредити[/url] в Колумбия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР