Уреждането на кризата в Сирия изисква отстъпки от всички, в

...
Уреждането на кризата в Сирия изисква отстъпки от всички, в
Коментари Харесай

Путин в Сочи: Уреждането на сирийската криза изисква отстъпки от всички

Уреждането на рецесията в Сирия изисква отстъпки от всички, включително и от нейното държавно управление. Това съобщи съветският президент Владимир Путин при започване на тристранната среща на върха за Сирия в Сочи, съобщи Франс прес. Освен Путин, в срещата вземат участие президентите на Иран и на Турция, Хасан Рохани и Реджеп Тайип Ердоган.
 среща Сирия Сочи БГНЕС

" Сирийският народ е този, който ще дефинира самичък своето бъдеще . Очевидно е, че процесът няма да бъде елементарен и ще изисква взаимни отстъпки и отстъпки от всички участници , включително и от сирийското държавно управление ", сподели Путин и увери, че Русия, Иран и Турция ще положат дейни старания, с цел да създадат т ази работа допустимо най-продуктивна , съобщи Франс прес.
 среща Сирия Сочи БГНЕС

Русия, Иран и Турция съумяха да избегнат разпадането на Сирия, добави Путин. Той сподели, че е бил доближат н ов стадий в сирийската рецесия и че огромните бойни дейности против терористите в Сирия завършват, оповестиха Ройтерс и ТАСС.

" Благодарение на напъните на Русия, на Иран и на Турция бе избегнато разпадането на Сирия, не беше позволено тя да бъде завладяна от интернационалните терористи , бе избегната филантропичната злополука ", сподели съветският президент.
 среща Сирия Сочи БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР