Уреденият от ръководството на ЦСКА норвежец Тобиас Хайнц ще се

...
Уреденият от ръководството на ЦСКА норвежец Тобиас Хайнц ще се
Коментари Харесай

ЦСКА представя до часове Тобиас Хайнц?

Уреденият от управлението на ЦСКА норвежец Тобиас Хайнц ще се включи наедно с новите си съотборници в първата подготовка на отбора за 2023 година.

Той дойде в България нощес, откакто имаше закъснение на полета му до София, и до часове би трябвало да бъде показан като първото зимно попълнение на " армейците ", твърди " Тема Спорт ". 24-годишният футболист, който може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател, сходно на играчите на " армейците " имаше дълга зимна отмора.

За последно бе на терена при гостуването на Сарпсборг на Розенборг на 13 ноември. Хайнц откри резултата, а отборът му завоюва с 3:2.

Медиите в Швеция пишат, че ЦСКА и клубът, който до момента притежаваше правата на норвежеца - локалният първенец Хекен, са се разбрали за главните клаузи по контракта за неговата продажба още преди месец. Припомняме, че Сарпсборг е имал алтернатива да откупи Хайнц след края на неговия наем, само че той е отказал " историческо " предложение от клуба, защото е желал да играе в чужбина.
 ЦСКА няма желание да притегля италиански нападател
ЦСКА няма желание да притегля италиански нападател

" Армейците " не се нуждаят от нов състезател на тази позиция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР