Уредът на LG загрява бързо и ефективно водата, благодарение на

...
Уредът на LG загрява бързо и ефективно водата, благодарение на
Коментари Харесай

Нагревател за вода на LG намалява консумацията със 74%


Уредът на LG загрява бързо и дейно водата, с помощта на двоен инверторен компресор
(снимка: LG Electronics)

Усъвършенстван енергоспестяващ радиатор за вода с инверторна термопомпа ще покаже LG на идното виртуално ревю CES 2021. Новият модел към този момент завоюва премията за нововъведения на CE S, оповестиха от корейската компания.

Интелигентният апарат се зарежда от двоен инверторен компресор, който спомага за бързо нагряване на водата, като в същото време обезпечава по-ниска консумация на електрическа енергия. Освен това устройството е съвместимо с AI приложението за ръководство в дома или отвън него.
още по тематиката
Двойният инверторен компресор на LG загрява водата, употребявайки кондензационна топлота, създадена в процеса на компресиране и циркулация на хладилния сътрудник. Резултатът е радиатор за вода, който употребява до 74% по-малко сила годишно, с цел да действа, в съпоставяне със общоприет електрически радиатор.

Новият артикул ще се предлага в два разновидността – с потенциал от 200 и 270 литра, с надлежно A+ и A++. Компресорът и резервоарът за вода са подсигурени с 10-годишна гаранция.

Ефективната система на LG употребява топлота от въздуха, с цел да понижи в допълнение потреблението на електрическа енергия, до момента в който двата ѝ вътрешни източника на топлота – термопомпа и радиатор – подсигуряват, че потребителите в никакъв случай няма да останат без топла вода – даже по време на интензивна приложимост.

Потребителите на енергоспестяващия радиатор ще имат непрекъснато топла вода с по-малко разноски
(снимка: LG Electronics)

Нагревателят разполага и с Wi-Fi модул, който му разрешава да работи с мобилното приложение LG ThinQ, налично за iOS и Android устройства. С помощта на приложението притежателите на жилища могат да ръководят и следят системата отдалечено, да получават постоянни напомняния за поддръжка и да диагностицират избрани проблеми, без да се постанова да се обаждат на отдела за обслужване на клиенти.

Потребителите могат също да ревизират температурата на водата в действително време и да употребяват функционалността за обмисляне, с цел да зададат час и дълготрайност на работа.

Нагревателят за вода с инверторна термопомпа ще се предлага на пазарите в цяла Европа и Северна Америка от първото тримесечие на 2021 година Цената на устройството към момента не е оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР