Ural Motorcycles, осъществяващ продажбите на мотоциклетите Урал в САЩ и

...
Ural Motorcycles, осъществяващ продажбите на мотоциклетите Урал в САЩ и
Коментари Харесай

Руският производител Урал представи електрически мотоциклет с кош

Ural Motorcycles, осъществяващ продажбите на мотоциклетите Урал в Съединени американски щати и Канада показа електрически мотоциклет с панер и дизайн от средата на предишния век. Но в него се употребяват най-съвременните технологии.

В формалния уебсайт на компанията се споделя, че на външен тип това си е същият Урал, само че електромоторът обезпечава напълно други чувства.



Електрическият мотоциклет се базира на шасито Ural cT . Електрификацията е осъществена посредством готовия комплект Zero Motorcycles . Този комплект включва акумулатори, електродвигател, контролери и всички останали съставни елементи за естествената работа на всички системи. Новият дизайн и сглобяването на прототипа е осъществено благодарение на калифорнийската компания ICG. От истинския Урал са останали единствено очертанията.



Ural Electric е с мощ 61 конски сили, което е с 20 конски сили повече от бензиновата версия. Въртящият миг е 110 Нютон-метра. Максималната скорост доближава 140 км/ч. Захранването се реализира от две акумулатори с потенциал 19,5 KWh. Това е задоволително за пробег от 165 км/ч с едно зареждане. Батериите могат да се зареждат от домашните контакти – за 13 часа до 95% от потенциала. Теглото на байка е 373 кг.



Засега цената на електрическия Урал не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР