Ураганен вятър във Враца нанесе материални щети в града. Няма

...
Ураганен вятър във Враца нанесе материални щети в града. Няма
Коментари Харесай

Ураганен вятър във Враца, изчисляват щетите

Ураганен вятър във Враца нанесе материални вреди в града. Няма потърпевши хора. Поривите напразно са достигнали до 90 км/ч. Изкоренени са дървета, прекратени са кабели и са развалени коли, оповестява БНР.
Областният и общински спешен щаб по отбрана на популацията при бедствия и повреди организираха взаимно съвещание във връзка създалата се изключителна обстановка.
Най-голямото проваляне е станало към 2:15 часа тази нощ, когато е бил съборен покривът на постройката на Военното окръжие в града, оповестиха от министерство на защитата. Ламаринената структура е паднала върху покрива на къща. Обитателите ѝ не са потърпевши. Ако се постанова те ще бъдат преместени в общинско жилище до премахване на вредите.
Общинска комисия е почнала остойностяването на вредите на частния дом.
Нанесени са вреди на паркирани наоколо коли на работа „ Военна полиция “ и на коли на частни лица. Военна полиция, Военно-окръжната прокуратура и застрахователи оглеждат вредите. Районът се обезопасява.
Откъртени детайли има и от покрива на кулата на хижата в калето край града. Екипи на гражданска отбрана разчистват вредите из Враца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР