Ураганът Флорънс, който застрашава живота на 10 милиона американци, сега

...
Ураганът Флорънс, който застрашава живота на 10 милиона американци, сега
Коментари Харесай

Ураганът Флорънс нанася първия удар: Жителите бързо напускат къщите си

Ураганът " Флорънс ", който заплашва живота на 10 милиона американци, в този момент завладява крайбрежията на Съединени американски щати и заплашва с наводняване. Улиците към този момент са почнали да се наводняват. В потъваща лодка се оказа и  Доналд Тръмп. Оказало се, че по време на предходния вихър не са били убити 18 души, както публично стана ясно, само че три хиляди души, оповестява Ren.tv.

Скоростта напразно към този момент доближава 70 километра в час. Жителите на стотици градове  напущат домовете си и се реалокират навътре в страната.

Северна Каролина се готви за среща с един от най-мощните урагани в историята на Съединени американски щати. Именно тук хората от крайбрежните градове са евакуирани. Пътищата в противоположната посока са затворени, превозът не върви, единствено няколко железопътни гари останаха за най-упоритите, които нямат къде да отидат.

" Много хора не желаят да изоставен, затварят се у дома и по този начин те се борят с урагана. Домовете са разрушени, хората са ги строят още веднъж, тъй като това е техният дом. И това се случва всяка година, сезонът на ураганите. За страдание, ние не разполагаме със средства, с които да направляваме природата "  - споделя местен жител.

Американският президент Доналд Тръмп, който приказва в публично изказване, подсигурява на жителите: всичко е под надзор. Но разгадавам повече на небесните сили, в сравнение с помощта на спасителите.

 

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР