Ураганът Дориан се движи над океана тази сутрин, след като

...
Ураганът Дориан се движи над океана тази сутрин, след като
Коментари Харесай

Ураганът "Дориан" се насочи към Флорида

Ураганът " Дориан " се движи над океана тази заран, откакто аргументи лимитирани вреди на Пуерто Рико и Вирджинските острови.

Метеоролозите предизвестиха, че " Дориан " се ускорява и се чака да доближи рисковата категория 3, до момента в който минава на изток от югоизточните и централните Бахамски острови през идващите два дни. Според прогнозите в събота ураганът ще премине покрай или над северните Бахамски острови, а в неделя ще доближи американския щат Флорида, написа Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Снимка: EPA

При прекосяването си над островите в Карибско море през вчерашния ден " Дориан " беше вихър от категория 1. Той аргументи спирания на електричеството и наводнения тук-там, само че не и съществени вреди.
Извънредно състояние в Пуерто Рико поради бурята „ Дориан ” Доналд Тръмп подреди федерална помощ за подсилване на общността
" Дориан " аргументи спиране на подаването на електрическа енергия на островите Сейнт Томас и Сейнт Джон на американските Вирджински острови и отчасти на остров Санта Крус.

Снимка: EPA

Съборени са дървета и най-малко един електропроводна линия, само че няма данни за огромни наводнения. Няма данни за съществени вреди на английските Вирджински острови.

Късно нощес " Дориан " се намираше на към 145 км от пуерториканската столица Сан Хуан и се движеше на северозапад с към 20 км/ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР