Упреците към мен съществуват и няма как да се съглася

...
Упреците към мен съществуват и няма как да се съглася
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов сензационно: COVID ще спре, но не заради ваксините, а защото...

Упреците към мен съществуват и няма по какъв начин да се съглася с тях. В света на науката има доста разногласия и полемики. Това съобщи в телевизионно изявление имунологът от Българска академия на науките доцент доктор Андрей Чорбанов.

"Като всички хора и аз се опасявам от вируса, само че поражда въпросът дали ще мога да се предпазя, правейки всички тези неща, които се споделят. Отговорът е не. Защото няма нищо потвърдено на 100% като предварителна защита ", сподели той.

"Хората се объркват и избират да чуват едно мнение и това, което е друго от тяхното, е ексцентрично ", счита Чорбанов.

"Има връзка сред суматохата и здравето ни. Силният стрес въздейства извънредно тежко на имунната система ", подчертава той.

"Например всички сме положителни към хепес вируса, само че избива единствено при хора, които са под стрес и имат спад на имунната им система ", сподели той.

"Ковид ще спре, само че не поради имунизациите, а тъй като доста хора към този момент са го преболедували. Важно е да се знае, че в доста хора вирусът няма да е дедектиран, тъй като те имат доста добра имунна отбрана ", добави Чорбанов.

"В взаимозависимост от страните сред 38-50% хората имат доста високо равнище на вътреклетъчна отбрана и няма да изкарат К-19 ", съобщи имунологът.

"Спрете да говорите за антитела, те в множеството случаи имат отрицателно въздействие. Запитайте се в какъв брой лечебни заведения по света се лекува по този начин, тъкмо по този метод ", съобщи Чорбанов.

Според него е забавно какво ще се получи, когато се имунизират точно рисковите групи.

"Ние няма нито да произвеждаме, нито да продаваме ваксини. Ние работим с институт "Пастьор ". Нашата ваксина е новаторска, няма различен с подобен модел ", акцентира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР