Упрек заради системна употреба на алкохол е в основата на

...
Упрек заради системна употреба на алкохол е в основата на
Коментари Харесай

Упрек заради употреба на алкохол е основната версия за убийството в Дианабад

Упрек поради систематична приложимост на алкохол е в основата на убийството в столичния квартал " Дианабад ". Вчера стана ясно, че 42-годишен мъж е умъртвил майка си с нож, през днешния ден полицията и прокуратурата дадоха повече информация.

Най-вероятно убийството е осъществено в неделя - 10 март. Тогава съседи чули крясъци за помощ от жилището на 64-годишната жена. Така и не подали сигнал в полицията. Два дни по-късно сътрудници на дамата се тормозили, че тя не идва на работа. Потърсили съседите, които към този момент алармирали в полицията.

В жилището е намерено тялото ѝ с голям брой прободни рани. Полицията бързо стигнала до причинителя - синът на жертвата, който признал, че умъртвил майка си. До арестуването му мъжът се е укривал в столичен хотел.
Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Причината за това грубо ликвидиране е зародилият спор сред майката и него, вследствие на неговото непрекъснато алкохолно замайване. Просто е било нетърпимо и майката в един миг му е отправила много съществени забележки, в това число няколко пъти го е гонила от къщи.
Преди убийството, мъжът е бил търсен от полицията по друго досъдебно произвеждане.
Емилия Русинова, градски прокурор на София: Има данни, че той е водил и бездомнически метод на живот. Има престъпни регистрации, не е осъждан.
Обвиненият в убийството е арестуван за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за непрекъснатото му задържане под стража.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР