Управлявайте разговорите и файловете директно от компютъраWeChat улеснява чат комуникацията,

...
Управлявайте разговорите и файловете директно от компютъраWeChat улеснява чат комуникацията,
Коментари Харесай

WeChat – удобен инструмент за чат и от компютъра

Управлявайте диалозите и файловете непосредствено от компютъра

WeChat улеснява чат връзката, поддържа интервенции непосредствено и от компютъра
(снимка: WeChat)

Както подсказва името му, WeChat е елементарно за потребление приложение, което ви разрешава да поддържате връзка с приятелите си и да управлявате диалозите и файловете непосредствено от компютъра.

Настройката на приложението е елементарна и няма да вие отнеме доста време. Важно е да знаете, че е належащо да инсталирате приложението и на мобилния телефон, защото в противоположен случай няма да можете да се удостоверите и да получите достъп до вашите контакти и файлове.

Няма потребност да употребявате профилиран QR скенер за засвидетелствуване, а по-скоро профилирания скенер от приложението. Въпреки че може да наподобява като спомагателна спънка, това в действителност е функционалност за сигурност.

След като влезете в приложението, незабавно ще получите достъп до месинджъра и чатовете и ще можете да създадете аварийно копие на вашите диалози от прозореца за настройки. Тъй като смарт телефонът е обвързван с компютъра, известията ще бъдат огледални на двете устройства.

Удобството на приложението е в това, че можете да споделяте изображения, документи и други файлове напряко от компютъра. Вашите другари и сътрудници ще получат файловете неотложно, без значение дали употребяват WeChat на своя телефон или компютър.

WeChat разрешава елементарно прекачване на файлове сред компютъра и смарт телефона
(снимка: TechNews.bg)

Приложението предлага също и облачно вместилище, в което можете да добавяте файлове и да ги употребявате по-късно на компютъра си.

Друга забележителна функционалност е инструментът за моментна фотография – алтернатива, която ви разрешава да извършите и изпратите фотография от екрана. Можете да добавяте форми и текстове, както и избрана секция от работния десктоп.

В умозаключение, в случай че месинджърът е главното приложение, което употребявате на вашия смарт телефон или таблет, WeChat за компютър ще ви помогне да създавате по-лесно аварийни копия, да споделяте по-удобно в чатове и да трансферирате файлове сред компютъра и мобилното устройство без никакви спънки.

Даунлоуд: WeChat
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР