Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева посети Киев

Управляващият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение през днешния ден дойде в Киев на малко посещаване, оповестиха украински медии, представени от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9461
" Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение посети Киев на път за Индия, където ще вземат участие в срещата на финансовите министри на страните от групата Г-20 ".

Украйна ще може да изиска финансова помощ от Международния валутен фонд. Това разгласи в края на предходната седмица институцията, която е направила обзор на политиките, водени от страната. Според МВФ оказването на финансова помощ на Украйна би могло да поддържа и напъните на държавното управление в Киев за присъединение на източноевропейската страна към Европейския съюз.

Също през днешния ден на няколкочасово изненадващо посещаване в Киев беше президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. Той дойде в украинската столица в навечерието на първата годишнина от началото на съветската военна инвазия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР