Управляващите във Великобритания консерватори обявиха, че наследникът на Тереза Мей

...
Управляващите във Великобритания консерватори обявиха, че наследникът на Тереза Мей
Коментари Харесай

Наследникът на Тереза Мей ще бъде избран до 20 юли

Управляващите във Англия консерватори оповестиха, че наследникът на Тереза Мей отпред на партията и страната би трябвало да бъде определен преди лятната отмора на Народното събрание, която е планувана за 20 юли.

 © БГНЕС
Номинациите би трябвало да бъдат подадени в седмицата, започваща на 10 юни, а резултатите от избора би трябвало да са ясни преди започването на лятната парламентарна почивка, се споделя в изказване на ръководителя на торите Брандън Луис.

Антиевропейски настроеният Найджъл Фараж упрекна английския министър председател, че погрешно е решила настроенията в страната, като е решила да резервира комерсиалните си взаимоотношения с Европейския съюз.

„ Трудно е да не съчувстваш на Мей, само че политически тя не реши вярно настроенията в страната и нейната партия. Двамата водачи на торите, чиито инстинкти са проевропейски, към този момент си отпътуваха ”, написа той в Туитър, имайки поради Мей и нейния предходник Дейвид Камерън.
 Тереза Мей подава оставка на 7 юни Тереза Мей подава оставка на 7 юни
Британският министър председател Тереза Мей ще подаде оставка като министър председател и ръководител на Консервативната партия на 7 юни. Гласуването за неин заместител ще започ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР