Управляващите в София доказаха за пореден път, че работят за

...
Управляващите в София доказаха за пореден път, че работят за
Коментари Харесай

Столична община работи за хората само под натиск, смята Паргов

Управляващите в София потвърдиха за следващ път, че работят за хората единствено и само под напън. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. Той направи коментара във връзка ремонта на тоалетната и помещението на диспечерите на последната спирка на тролей №1 на Пета градска болница. Както е известно, преди три седмици водачът на столичните социалисти сподели мизерните условия, при които водачите в Столичния градски превоз са принудени да работят. Калоян Паргов изнесе пред медиите фотоси на тоалетните на няколко последни спирки, които бяха в окаяно положение, а измежду тях беше и тази на Пета градска болница.

"Можело, значи, за три седмици да бъдат усъвършенствани санитарно-битовите условия за водачите на Пета градска болница. Очевидно въпросът не е нито до дефицит на средства, нито до кой знае каква компликация при осъществяването, а е до предпочитание, разяснява Калоян Паргов. - Вече е ясно, че ръководещите от ГЕРБ в столицата работят за жителите единствено тогава, когато са подложени на сериозен напън. Не мога да приема този жанр на ръководство за естествен. Санитарно-битовите условия не са разкош за работещите, в което и да било държавно сдружение или компания, те са главно обвързване на работодателя. Искрено се надявам кметът Фандъкова и заместникът й по превоза сега Дончо Барбалов да се отнесат съществено и към останалите проблеми в столичния превоз, поради които работещите там стачкуват, а над 1200 души от тях направиха подписка с съответни претенции. Очаквам на съвещанието на Комисията по превоз и туризъм идната сряда да приказваме всъщност за проблемите и да разясняваме предложенията на двата синдиката и на протестиращите, както се разбрахме преди седмица ".

Калоян Паргов добави, че не се учудва от бързите дейности за решение на изнесените от него проблеми със санитарно-битовите условия на последните спирки на градския превоз в София. "Очаквах да се случат по този начин нещата. В последните години мога да посоча доста сходни образци, сподели той. - Хора от разнообразни квартали ни търсят за помощ, ние се отзоваваме, става скандал и упраляващите от ГЕРБ бързат да го потушат посредством решаването на казуса. Ето това е техният модел на ръководство. За нас този модел е извънредно нездравословен. И тъкмо против този модел на ръководство ние се борим. Колкото и от ГЕРБ да се пробват да омаловажават работата ни, обстоятелствата са си обстоятелства. Истината е, че най-хубавият ни пиар го прави точно ГЕРБ с дейностите, които подхваща на пожар, с цел да взема решение проблемите на жителите под нашия напън ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР