Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ

...
Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов предупреди за чудовищна далавера със зърното

" Управляващите си викат между тях мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или стратегия. Сега са нула стратегиите. Нямаше нито едно изхарчено не място евро, а в този момент няма и План за възобновяване. Катастрофа ". Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Грабят ви, драги българи, по този начин както не са ви грабили по Османско иго. Кражбата е голяма, обърна се Борисов към медиите и разгласи, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова страна, в която джука заповед на министър стопира експорт, попита водачът на ГЕРБ и добави: Най-големият познавач в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият сподвижник на Асен Василев. Износът върви единствено за определени компании.

Чудовищна спекулация вършат. Помните ли едно време „ зърнената афера”, в този момент ще създадат същото. Ние сме в комунистическа стопанска система, сподели още Борисов.

Той попита за какво не е определен нов шеф на Българската национална банка, срокът за оферти изтече при започване на седмицата.

Защото Политическа партия имали претендент, който не е магистър, а бакалавър и пробвали да трансформират разпоредбите. Срам, срам, обир! Единственото, което им остава е да арестуват мен, съобщи още Бойко Борисов и съобщи, че може да реши всички проблеми единствено за един ден с няколко промени в закони.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР