Управляващите ще приемат внесения от патриотите проектозакон преди няколко дни

...
Управляващите ще приемат внесения от патриотите проектозакон преди няколко дни
Коментари Харесай

Д-р Георги Димов, Народна сила: Законът за социалните услуги трябва да бъде отменен!

Управляващите ще одобряват импортирания от патриотите проектозакон преди няколко дни и ще отсрочат с шест месеца провокиралите разногласия и публично напрежение нови правила, залегнали в Закона за обществените услуги и предвиждащи редица промени към закрилата на деца от принуждение. Макар отлагането официално да е импортирано от " Обединени патриоти ", то е в съгласие и даже желано от огромния съдружен сътрудник – ГЕРБ.
Законът провокира остро неодобрение от страна на съперници на оттеглената Стратегията за детето, съгласно които има проект за лишаване на деца от фамилиите им.
По този мотив във вчерашния ден имаше още веднъж митинги в Coфия и Варна пoд мoтoтo " Cпacи ceмeйcтвoтo, зaщити дeцaтa ". И на двете места протестиращите обявиха, че съгласно тях това е част от антисемейните политики, налагани от държавното управление под напън от неправителствени, частни организации и целят непозволеното лишаване на деца по несъстоятелни аргументи. Според протестиращите в България се вкарва модел, противопоставящ правата на детето на тези на родителите му и фамилията, задграничен модел, заплашващ обичайното българско семейство.
Патриотичното придвижване " Народна мощ " също се включи в митингите в столицата и неговият ръководител Георги Димов съобщи следното:
" Не на Стратегия за детето, не на Истанбулската спогодба, не на Закона за обществените услуги!
Да - за мощна България! Да - за здравото българско семейство! Да - за православните полезности и обичаи! Стига обществено инженерство; стига приватизация на държавната грижа за децата от частни и неолиберални структури; стига плячкосване и демографско осакатяване на България! ".
Според Димов унищожаването на здравото, християнско семейство е главната " болест ", която провокира намаляването на българското население.
Председателят на " Народна мощ " се аргументира и с изказванието, че след 20-30 година ромското и турско население ще доближи броя на българите .
" Сагрегирани, затворени, " обгрижвани " от непознати организации, партии и политици - тези групи от хора могат да бъдат употребявани за цели, които ще унищожат нашето общество, обичаи, просвета... или да посеят кълновете на иредентизма! Нека пазим и пазиме здравото българско семейство, нашия дом, страна и да не забравяме, че всички, които живеем в България сме българи! Това значи: един народ, идентични права, тъждество пред закона! И дано предпазим децата, тъй като те са освен наше благосъстояние, само че и нашето бъдеще! Бъдещето на България! ", призовa oще Георги Димов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР