Управляващите сега обаче не знаят колко подъл човек е той

...
Управляващите сега обаче не знаят колко подъл човек е той
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Рашков иска да оглави КПКОНПИ, за да пази откраднатите пари

Управляващите в този момент обаче не знаят какъв брой лицемерен човек е той и най-после ще ги излови и тях

„ Бойко Рашков желае да застане отпред на КПКОНПИ, с цел да може да пази откраднатите пари. Всеки ден натрупат в офшорките си големи облаги. Управляващите обаче не знаят какъв брой лицемерен човек е той и най-после ще ги излови и тях или ще ги държи в подчинение”. Това съобщи пред публицисти в Каспичан водачът на ГЕРББойко Борисов, предава.

Той разяснява и договарянията за нов кабинет в границите на 47-ото Народно заседание. „ Преди 10 дни споделиха, че Има Такъв Народ е мафия. А в този момент договарят с мафията. Подплашиха ги с резултат 3,8% при нови избори, с цел да могат да ги хвърлят на договарянията, да се раздадат”, съобщи експремиерът.

По негова информация през днешния ден е доближат безспорен връх на цената на тока за бизнеса - 1200 лева за мегаватчас. „ А при неприятния модел „ Борисов” беше 80 лева Това е колапс за стопанската система. Но по този начин ще бъде, до момента в който не им свърши далаверата, тъй като сега на границата тече чудовищна контрабанда. От Украйна влиза зърно, слънчоглед. Няма никакъв контрол”, сподели Борисов. И добави, че високата цена за електрическата енергия се дължи на това, че „ крадат”. „ Иначе въглищата, миньорите, централите са български и нищо не постанова повдигане на цената”, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Той отхвърли партията му да има виновност за неприемането на значими закони в Народното събрание. „ Казват, че поради нас не са приели 22 закона, а те не са ги написали, както откриха и публицисти в София. Ние подкрепихме всички тежки решения”, съобщи Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР