Управляващите се опитаха първо през БСП да подчинят и опитомят

...
Управляващите се опитаха първо през БСП да подчинят и опитомят
Коментари Харесай

Весела Лечева: Вотът на доверие към Корнелия Нинова разгневи централите на ГЕРБ и ДПС

" Управляващите се пробваха първо през Българска социалистическа партия да подчинят и опитомят главната опозиционна мощ, само че Конгресът беше този, който пожела Корнелия Нинова да отдръпна оставката си, което беше самобитен избор на доверие. Това разсърди и разгневи съперниците ни и виждаме добре отиграни дейности в двете партийни централи- на ГЕРБ и Движение за права и свободи. "

Това сподели пред БСТВ зам.- ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Весела Лечева в коментар на въпрос за намаляването на партийните дотации, оповестиха от  пресцентъра на Българска социалистическа партия . Лечева означи, че левицата е щяла да повярва на тяхната угриженост за безвъзмездни детски градини и ясли, в случай че са били приели част от ограниченията, които Българска социалистическа партия е заложила в различния бюджет. " Сега, в средата на годината, да предлагаш радикално друг модел на действие на политическата система, в толкоз къси периоди, наподобява като наказателна акция против главната опозиционна мощ ", безапелационна бе депутатката.

" Много е тъпо за въпреки и нежната и фасадна народна власт, която през днешния ден има в България. Това би трябвало да провокира неодобрение и въпроси, които да задава обществото ", добави Лечева. Тя разяснява още, че американската система на финансиране на партиите звучи добре, само че би трябвало да се запитаме - каква е нашата политическа система и дали е сравним този модел. По думите й министър председателят раздава фасадна народна власт през прозореца на своя джип.

" Макар постепенно и мъчно, Българска социалистическа партия печели въздействие и необятна поддръжка. 70% от жителите останаха по домовете си и не гласоподаваха, а Българска социалистическа партия усъвършенства резултата си. Това няма по какъв начин да не стресне ръководещите. Те желаят да си запазят своята къща ", безапелационна бе Лечева. Според нея, всички са фокусирани в Българска социалистическа партия, само че никой не следи ГЕРБ, където текат тежки и напрегнати процеси.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР