Управляващите решиха да издигнат за екоминистър депутата от гражданската квота

...
Управляващите решиха да издигнат за екоминистър депутата от гражданската квота
Коментари Харесай

Емил Димитров начело на МОСВ!? Звучи като кофти виц

Управляващите взеха решение да повдигнат за екоминистър депутата от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация Емил Димитров с прякор от митническите му години Ревизоро, след задържането и отстраняването на Нено Димов. Задачката му е да стартира инспекции, да ревизира бранша " и да предотврати други възможни рецесии ". Това сподели, явно измислено в крачка, водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, за чиято партия е резервирано в този мандат на ГЕРБ Министерството на околната среда и водите.

Което разкрива единствено едно – че слагането на Ревизоро за екоминистър не е нищо повече от самоцелно издирван резултат поради прякора му и пробутваните в незабавен порядък цели. Емил Димитров може да спретва ефектни акции със съмнителни резултати, да прави каквото се желае от него и, въпреки да забърква лобистки кавги, е потвърдил полезността си. За ръководещите и прилежащия им бизнес, не за обществото. Което може да се чака, че ще продължи в същия дух и в аплоато му на екоминистър в оставащата към година от това ръководство на ГЕРБ.

А тя ей по този начин ще мине. В инспекции – най-вероятно на питейните язовири и използването на водата им, поради което показно бе взета главата на Нено Димов. Те несъмнено ще доведат до нови изключително отпуснати милиони от бюджета за харчене в незабавен порядък при заобикаляне на нормалните правила. И ще мине времето до идващите парламентарни избори.

От бодил та на глог

Само проверките на Ревизоро обаче няма да решат казуса на Перник, поради чиято водна рецесия си отиде Нено Димов. Неговата оставка от години се желае от природозащитници поради сътворената каша с променения проект за ръководство на парк " Пирин " за разрешаване на нови ски уреди. В този смисъл промяната на Димов с Ревизоро е " от бодил та на глог "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР