Управляващите отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те

...
Управляващите отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те
Коментари Харесай

ГЕРБ: Управляващите ще си отидат като най-мразените хора

Управляващите от дълго време са изгубили доверието на българските жители, само че те пристигнаха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то доста скоро. Това съобщи Младен Маринов по време на предизборната акция на ГЕРБ в Костинброд, на която участва и водачът на партията Бойко Борисов.

" Като виждам тази претъпкана зала съм сигурен, че ще победим, и то доста съществено, на 2 октомври. Мина година и 2-3 месеца, в които страната тотално спря. Днес бяхме в Сърбия да забележим нашите сънародници, даже и там те се оплакват, че страната е спряла, че никаква грижа няма за тях, че пътната инфраструктура е спряла. Знаете какво се случва на Драгоман, към този момент година и половина не могат да довършат автомагистралата, която е жизненоважна за този район. И тяхното чувство е същото каквото и нашето - няма страна. Ако до преди година и половина всички чувахме обещания, в този момент всички можем ясно да разберем какво сме изгубили - нашата финансова сигурност, нашата национална сигурност, нашата енергийна сигурност, изгубили сме нашето бъдеще, тъй като сега хората се чудят по какъв начин ще изкарат идващия месец, два, зимата и никой не мисли за напред. До там ни докараха да мислим за идващите два месеца ", съобщи Младен Маринов.

" Знаете, че нашата акция е очи в очи. С огромна част от вас се виждаме съвсем всяка седмица и аз считам, че това е метода, по който ние би трябвало да поемем отговорност пред вас. Виждам обаче каква акция се води от тези, които ни управляваха до в този момент - от Промяната, от Асен, от Кирил Петков - интернет акция, очерняща акция, акция, ориентирана към омразата, към клеветите, към лъжите. Аз мисля, че нищо от това не може да ви нахрани и да ви стопли. Те от дълго време са изгубили доверието на българските жители, само че те пристигнаха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то доста скоро ", съобщи още той.
ТЕМА преди 1 час 1527 преди 25 дни 1879 преди 26 дни 5320
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР