Управляващите очакват, че министерските оставки ще тушират напрежението, но това

...
Управляващите очакват, че министерските оставки ще тушират напрежението, но това
Коментари Харесай

Карадайъ: Предсрочните избори са неизбежни

Управляващите чакат, че министерските оставки ще тушират напрежението, само че това няма по какъв начин да се случи. С тези оставки се търси единствено метод да се удължи живота на това държавно управление и оставането на власт.
Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на днешните диспути при гласуването на министерските оставки и назначенията на новите министри.
"ГЕРБ сами са си отговорни за това затъване. Те дадоха глас на национализма и опълчването на българското общество. Занимавате ни с някакви измислени достижения, проблеми и кавги в обединението, проблеми сред министри, разрушихте доверието в институциите.
Днес се занимаваме с министерски оставки, които няма да решат нищо, вместо да приказваме за европейското бъдеще на България и правенето на промени. Основният въпрос през днешния ден би трябвало да бъде подготовката ни за многогодишната финансова рамка на Европейски Съюз, само че никой не знае какви стъпки подхваща държавното управление. Днес ще се занимаваме с желанието да се остане на власт. Ние няма да чуем от това държавно управление отговорите на въпросите, които вълнуват обществото. Формата на това държавно управление е сбъркана.
Предсрочните избори са неизбежни. Оставките няма да решат проблемите. Изборите също няма да решат проблемите. Трябва разговор, би трябвало връщане към държавността и към европейските полезности ", приключи Карадайъ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР